Loading...
Workshops 2018-09-23T16:34:35+00:00

Bekijk op mijn nieuwsoverzicht wanneer er workshops gehouden worden. Individuele workshops kunnen natuurlijk op afspraak gepland worden.

Je Geboorte in Kaart; de impact van jouw unieke geboorteverhaal

We zijn allemaal geboren en dragen ons unieke geboorteverhaal met ons mee. Je Geboorte in Kaart geeft diepgaande inzichten in: Waarom lopen bepaalde dingen als een rode draad door jouw leven en loop je er steeds tegenaan. Waarom vertoont jouw kindje bepaald gedrag. Waarom is de dynamiek tussen bepaalde broertjes en/of zusjes zo lastig.

Ben je benieuwd welk verhaal jouw geboorte of de geboorte van jouw kind(eren) hierover verteld?
Je bent meer dan welkom. Ik laat het je graag zien.

Dunstan Babytaal; Wat vertelt jouw huilende baby jou

Die eerste weken kun je soms radeloos zijn;  vooral als je baby huilt en je geen flauw idee hebt wat de reden van het huilen is. Moe? Honger? Zit er een boertje dwars?

Via Dunstan Babytaal kun je leren wat je baby nodig heeft als hij of zij huilt

Elke baby maakt namelijk de eerste 3 maanden 5 universele (huil)geluiden. Elk huiltje heeft een hele specifieke betekenis: honger, een boertje dat dwars zit, moe, darmkrampjes , slaap of ongemak.  De geluiden zijn gebaseerd op lichamelijke reflexen; je baby vertelt je dus instinctief wat hij/zij nodig heeft.
Als je eenmaal de huiltjes en signalen herkent, krijg je zelf niet alleen meer zelfvertrouwen en rust, ook je baby hoeft niet lang te huilen om duidelijk te maken wat zijn behoefte is. Dat is fijn voor zowel je baby als jezelf.
Deze workshop geeft veel ondersteuning en rust in de eerste weken met je baby. Onmisbaar voor elke jonge moeder én vader! Je kunt de workshop al volgen in het laatste trimester van de zwangerschap.

De Dunstan Babytaal is een éénmalige workshop van 1,5 a 2 uur. De kosten bedragen op individuele basis € 45,00 inclusief cursusmap.  In groepsverband bedragen de kosten € 20,00 p.p. of  € 30,00 per echtpaar inclusief cursusmap en koffie/thee.

BabyDans; Ga mee op avontuur!

BabyDans is een zintuiglijke ontdekkingstocht waarin ook de motorische ontwikkeling wordt gestimuleerd. Ingrediënten van deze cursus zijn samen bewegen, baby-yoga, spelmassage, babygym, spelen met diverse materialen, voorlezen en muziek.
BabyDans bestaat uit 4 lessen van 45 minuten en is geschikt voor baby’s van 3 maanden tot 1 jaar. De kosten bedragen € 60,00

Baby voetreflexmassage; verlichting van typische babykwaaltjes binnen een paar minuten

Alle baby’s hebben weleens last van typische babykwaaltjes zoals verkoudheid, oorpijn of pijn door vaccinatie. Zou het niet fijn zijn om deze ongemakken van je kindje in een paar minuten te verlichten, op elk gewenst moment?
Baby voetreflexmassage biedt deze mogelijkheid.
Baby’s reageren erg goed op voetreflexmassage; ze zijn een en al gevoel en hebben nog geen blokkades opgebouwd.
Klachten waar voetreflexmassage een positieve invloed op heeft zijn:

  • darmkrampjes
  • slaapproblemen
  • onrust
  • verminderde weerstand
  • verkoudheid
  • oorpijn
  • doorkomende tandjes

De voetreflexmassage is geschikt voor kindjes vanaf 6 weken en loopt door tot in de peuter/kleutertijd.
De kosten voor een workshop Baby voetreflexmassage bedragen: € 40,00 op individuele basis en  € 25,00 in groepsverband. Een cursusmap en de babymassage olie zijn in de prijs inbegrepen.

Meer weten over onze Workshops