JE GEBOORTE IN KAART 2018-09-04T08:50:58+00:00

Je Geboorte in Kaart

Herken jij één van van deze patronen bij je kind of misschien wel bij jezelf ?

* Er een hekel aan hebben wanneer iemand zegt wat je moet doen.
* Moeite hebben om voor jezelf op te komen.
* Het lastig vinden wanneer onverwachte situaties zich voordoen.
* Moeilijk keuzes kunnen maken.
* Snel overprikkeld zijn.
* Het lastig vinden om afscheid te nemen.
*  Zwemangst.
* ……

Springt één patroon eruit? Of herken je meerdere patronen? Ieder mens heeft andere patronen omdat elke geboorte uniek is en daarmee elk geboorteverhaal.

De omstandigheden en ervaringen rondom je geboorte draag je de rest van je leven bij je. Daar ontstaat als het ware je eigen uniek “imprint”. Deze is bepalend voor de rest van je leven.  Ze hebben een grote invloed op hoe jij de gebeurtenissen in jouw leven ervaart en hoe jij met deze gebeurtenissen omgaat.

” Ik heb altijd al geweten dat de geboorte van mijn zoon een impact had op zijn doen en laten. Nu ik met Mascha zijn geboorte in kaart heb gebracht zijn er zoveel kwartjes gevallen! Ik weet nu waar zijn gedrag vandaan komt, wat zijn behoeftes zijn en hoe ik hem daarin op weg kan helpen. De onverklaarbare onrust binnen ons gezin is weg!”
– Susan –

“Ik heb twee dochters waarvan er één zwemangst had. Ze durfde niet te duiken of door het “gat” te zwemmen. Toen ik Mascha hierover sprak, vroeg ze mij naar haar geboorte.  Ze vroeg of mijn dochter een navelstrengomstrengeling heeft gehad bij haar geboorte. Die vraag veranderde alles voor wat betreft de zwemangst bij mijn dochter. Nu weten wat waar de zwemangst vandaan komt, we zijn met haar aan de slag gegaan en inmiddels heeft ze de zwemangst ver achter zich gelaten.”
– Marieke –

Tijdens een consult bij Mascha vertelde ik haar over mijn stem; die raak ik altijd kwijt in spannende situaties. Ze vroeg mij naar mijn geboorte en wow toen vielen de puzzelstukjes op zijn plek! Niet alleen voor wat betreft het verlies van mijn stem maar ook de innerlijke onrust die ik vaak ervaarde. We hebben er samen aan gewerkt en ik ervaar nu zoveel meer rust. En mijn stem….die blijft ook in spannende situaties.
– Tess –

Door de geboorte van jouw kind in kaart te brengen, krijg je inzichten in waarom jouw kind doet zoals hij/zij doet. Wanneer je hier weet van hebt en de onderliggende behoeftes van jouw kind leert kennen, zul je jouw kind beter kunnen begeleiden op weg naar zijn/haar volwassenheid. Onverklaarbaar gedrag is opeens heel logisch en daardoor om te buigen.

Heb jij altijd al het gevoel gehad dat de geboorte van jouw kind van invloed is geweest op de rest van zijn/haar leven? Of wordt je juist nu geraakt door de grootse impact die een geboorte kan hebben?

Je kunt nu de geboorte van jouw kind in kaart laten brengen! Of jouw eigen geboorte, dat kan natuurlijk ook! Een gesprek duurt ongeveer 2 uur en vindt plaats in mijn praktijk in Stramproy of bij jullie thuis. Naderhand krijg je een verslag van het geboorteverhaal. De investering die je doet is  € 125,00

Heeft u nog een vraag?